Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Európa-liga: a Fradi visszavágna a belgrádi pofonért

10perc.hu
2022. 10. 12.
Európa-liga: a Fradi visszavágna a belgrádi pofonért

A csoportból való továbbjutás szempontjából létfontosságú Ferencváros-Crvena zvezda El-mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

Amint arról a 10perc.hu is beszámolt, a Ferencváros csapata múlt csütörtökön 4-1-es vereséget szenvedett Belgrádban a Crvena zvezda elleni Európa-liga csoportküzdelmek harmadik fordulójában. Most itt a javítási lehetőség, hiszen csütörtökön 21 órakor a csoportból való továbbjutás szempontjából létfontosságú visszavágó következik a Groupama Arénában.

Ha a 4-1-es eredményt nézzük, egy hete jobb volt a Crvena zvezda, de az biztos, hogy Belgrádban nem tettünk meg mindent, amit megbeszéltünk, és ami szükséges lett volna a jó eredményhez. A rivális jó csapat, elvégre évek óta magas szinten teljesít, de most van lehetőségünk javítani" - fogalmazott Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője.

A zöld-fehéreknél több játékos is sérüléssel bajlódik – Tokmac Nguen, Aissa Laidouni és Henry Wingo –, és a holnapi találkozón vélhetően nem is számíthat rájuk az orosz szakember. Úgy vélte, hogy játékban már Belgrádban sem a szerb bajnok irányított, mert 60 százalékban a Ferencvárosnál volt a labda.


Csercseszov szerint még egyszer nem fordulhat elő, hogy a csapata összeesik, mert az ellenfél megszerezte a vezetést     Fotó: MTI/Illyés Tibor


Kemény meccsre számítok, de ezúttal lesz egy előnyünk, ugyanis hazai pályán a szurkolóink mögöttünk lesznek" - jelentette ki Csercseszov, aki hozzátette, még egyszer nem fordulhat elő, hogy a csapata összeesik, mert az ellenfél megszerezte a vezetést.

Egy biztos, a klub Európában is letette már a névjegyét az elmúlt években, de most mindenki új szintre akarja emelni a csapatot, amely jelenleg 6 szerzett ponttal a csoport élén áll. Vagyis továbblépni a csoportból, és tavasszal pályára lépni valamelyik nemzetközi kupában. A Ferencváros-Crvena zvezda El-mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

Főkép forrása:
MTI/Illyés Tibor

További cikkek