390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Magyar siker itt és magyar siker ott!

10perc.hu
2021. 10. 06.
Magyar siker itt és magyar siker ott!

Amíg a női kézilabda-válogatott győzelemmel mutatkozott be az Európa-bajnoki selejtezőben, addig a Falco KC Szombathely sikerrel vette a nyitófordulót a férfi kosárlabda Bajnokok Ligájában.

Ez a szerda nem is zárulhatott volna jobban a magyar sport számára. A magyar női kézilabda-válogatott Érden 34-24-re legyőzte Portugáliát az Európa-bajnoki selejtezősorozat első fordulójában. Az augusztus végén kinevezett szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir ezen a találkozón mutatkozott be a magyar felnőtt válogatott kispadján.

A magyar válogatott vasárnap 17.30-tól Nagytapolcsányban a szlovák csapat vendégeként folytatja szereplését a jövő novemberi északmacedón, montenegrói, szlovén közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezősorozatában. A csoport negyedik csapata a világbajnoki ezüstérmes Spanyolország.

Szintén sikerrel vette Falco KC Szombathely a férfi kosárlabda Bajnokok Ligájának nyitófordulóját, miután hazai pályán nagy csatában 83-78-ra legyőzte a görög AEK Athént. A magyar bajnok és kupagyőztes legjobbja a 21 pontig jutó Perl volt.

A csoport keddi nyitómérkőzésén az olasz Treviso hazai pályán 91-85-re verte a lett Rigát. A második fordulóban a Falco október 20-án a Rigához látogat.

Főkép forrása:
MTI/Kovács Tamás

További cikkek