Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Csalódás a "Joker: Kétszemélyes téboly" bevételeiben

10perc.hu
2024. 10. 07.
Csalódás a "Joker: Kétszemélyes téboly" bevételeiben

A "Joker: Kétszemélyes téboly" 121,1 millió dolláros globális bevételt hozott, de hazai piacon csalódást keltően csak 40 milliót keresett, aggasztó kritikákkal.

A "Joker: Kétszemélyes téboly" 121,1 millió dolláros globális bevételt hozott, de a hazai piacon csalódást keltően csak 40 millió dollárt keresett. A film 200 millió dolláros gyártási költségvetése aggasztó lehet a Warner Bros. számára, különösen, hogy az eredeti Joker mindössze 65 millió dollárból készült, és 743 millió dolláros bevételt hozott - írja a Mafab.

Bár a rendező, Todd Phillips, és a főszereplő, Joaquin Phoenix visszatért, a folytatás kritikái gyengék voltak, a CinemaScore pontszáma pedig "D" minősítést kapott, ami minden idők legrosszabb értékelése egy képregényfilm esetében.

A film nemzetközi forgalmazás során figyelemre méltó bevételeket ért el olyan piacokon, mint az Egyesült Királyság és Németország, azonban a japán és kínai megjelenés még várat magára. Az eredeti Joker sikere hosszú ideig rekordot döntött, és a mostani folytatás hétfőn délután nyilvánosságra kerülő hazai bevételi adatai várhatóan újabb elemzések alapját képezik.


Főkép forrása:
Kiskunhalasimozi Facebook

További cikkek