Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Új kiadóhoz került az Elle Magazin

10perc.hu
2024. 10. 01.
Új kiadóhoz került az Elle Magazin

Október 1-től az Elle magazin új kiadóhoz, a Glossy and More Publishing Kft.-hez került.

Október elsejével az Elle magazint, amely korábban a Michaeli, Schwartz & Brit Médiához tartozott, új kiadó vette át. Az Elle márkacsoport most a Glossy and More Publishing Kft.-hez került, mely Michaeli Tammy tulajdonában van, ezt Rubin Kata, a kiadó ügyvezető igazgatója is megerősítette. A cég célja, hogy az Elle márkát tovább erősítse és új piaci lehetőségeken keresztül növelje a brand hatókörét - közölte a Media1.hu.

Az Elle és az Elle Decoration főszerkesztői posztját továbbra is Mádai Vivien és Osvárt Judit töltik be, míg az elle.hu felelős szerkesztője Papp Regina lesz, aki korábban a We Love Budapest és We Love Balaton társalapítója és főszerkesztője volt. A szerkesztőségi csapatot erősíti Vékási Andrea is, aki editorial directorként csatlakozott a kiadóhoz, míg az értékesítési vezető Takács-Balogh Zelma lett.

Az Elle magazin kiadói története az elmúlt években nem volt zökkenőmentes. A Central Médiacsoport 2020 novemberében jelentette be, hogy megszűnik a lap, amely először 2001 szeptemberében jelent meg Magyarországon. Azonban 2021 áprilisában Milkovics Pál váratlanul újra kiadta a magazint, miután megszerezte annak kiadási jogát.

Főkép forrása:
Elle Magyarország (Facebook)

További cikkek