Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Hans Zimmer Budapestre érkezik: 2025-ben az MVM Dome-ban ad koncertet

10perc.hu
2024. 09. 15.
Hans Zimmer Budapestre érkezik: 2025-ben az MVM Dome-ban ad koncertet

Hans Zimmer 2025. november 12-én az MVM Dome-ban lép fel Budapesten The Next Level turnéjával.

Hans Zimmer, a világhírű zeneszerző, 2025. november 12-én a budapesti MVM Dome-ban lép fel The Next Level című turnéja keretében. A koncert különleges élményt ígér, melyet az új show úttörő hangzásvilága és látványos fénytechnikája tesz majd felejthetetlenné – közölte a koncert szervezésével megbízott ügynökség az MTI-vel.

Az új Hans Zimmer turné: The Next Level

Hans Zimmer The Next Level turnéja 2025/2026-ban veszi kezdetét, és új szintre emeli a koncertélményt. A szervezők kiemelték, hogy a show lenyűgöző vizuális elemekkel és kiváló hangzással várja a rajongókat. A jegyértékesítés 2023. szeptember 26-án indul, így a zeneszerző magyarországi rajongói már most készülhetnek az élményre.

Hans Zimmer: Többszörös díjazott zeneszerző

Hans Zimmer több mint 500 projekthez komponált zenét pályafutása során. Eddig két Oscar-, három Golden Globe- és öt Grammy-díjat nyert. Munkássága során egy American Music Awarddal, egy Tony-díjjal, valamint hat Emmy-jelöléssel is elismerték. Olyan ikonikus filmek zenéjét köszönhetjük neki, mint a Gladiátor, a Csillagok között vagy a Dűne.

Jövőbeli projektek: Blitz, F1 és Dűne

Zimmer jövőbeli projektjei is komoly érdeklődést váltanak ki. Zenét komponál Steve McQueen Blitz című filmjéhez, amely novemberben kerül a mozikba, valamint Joseph Kosinski F1 című filmjéhez, amely 2025 júniusában debütál. Emellett Zimmer készítette a zenét Denis Villeneuve Dűne: Második rész című filmjéhez, amelyet idén márciusban mutattak be.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek