Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Nyílt castingot hirdettek az új Harry Potter-sorozatra

10perc.hu
2024. 09. 11.
Nyílt castingot hirdettek az új Harry Potter-sorozatra

Az HBO bejelentette, hogy castingot hirdetett a készülő Harry Potter sorozathoz, amely 2025-26 folyamán várhatóan az Egyesült Királyságban forog.

Az HBO új Harry Potter-sorozat castingot indított fiatal színészek számára, amely a várakozások szerint 2025-26 folyamán kerül bemutatásra. A castingfelhívás a hét elején nyílt meg, és a tévécsatorna megerősítette annak hitelességét a Variety-nek - közölte a BBC.

A szereplőválogatásra azok a gyerekek jelentkezhetnek, akik 2025 áprilisában kilenc és 11 év közöttiek lesznek, és az Egyesült Királyságban vagy Írországban laknak.

A castingfelhívás hangsúlyozza az elkötelezettséget a befogadó és sokszínű szereposztás mellett. A jelentkezőknek két videót kell benyújtaniuk: az egyik „egy rövid verset vagy történetet” tartalmazzon (nem Harry Potterből), a másik pedig „egy bemutatkozást magáról, beleértve a születési dátumot, a magasságot és a lakóhelyet”. A felhívás kéri, hogy a gyerekek a saját akcentusukat használják a felvételeken.

A sorozat írója Francesca Gardiner, rendezője pedig Mark Mylod lesz, akik korábban a Succession című sorozaton dolgoztak. A sorozat tervezett formátuma hét évad, melyek mindegyike egy-egy Harry Potter könyvet adaptál majd J.K. Rowlingtól.

A legújabb casting felhívás emlékeztet arra is, hogy az eredeti filmekben Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint alakították Harryt, Hermionet és Ront. Rupert Grint például 12 évesen jelentkezett a szerepre egy nyílt casting során. Daniel Radcliffe korábban kifejtette, hogy bár izgatottan várja az új adaptációt, nem várható, hogy cameo szerepet vállalna benne. „Azt hiszem, bölcs dolog, ha tiszta vizet öntenek a pohárba” - nyilatkozta az E! Newsnak. „És nem tudom, hogy működne-e, ha mi is szerepelnénk benne. Nagyon boldog vagyok, hogy csak nézhetem a többiekkel együtt.”


 


Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Sorozat

További cikkek