Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Ez lehet a játékimádók kedvenc sorozata a Love, Death + Robots alkotóitól

10perc.hu
2024. 09. 01.
Ez lehet a játékimádók kedvenc sorozata a Love, Death + Robots alkotóitól

A Gamescom nyitónapján az Amazon bemutatta legújabb projektjét, egy animációs sorozatot, amely a videojátékok legnagyobb karaktereiről szól.

A Gamescom rendezvény nyitónapján az Amazon fontos bejelentést tett, amely izgalmat váltott ki a videójátékok rajongói körében. A vállalat egy új, animációs antológiasorozatot készít a Prime Videóra, amelynek minden egyes epizódja egy-egy híres videójátékon alapul. Az új sorozat, a Secret Level, a Netflix nagysikerű Love, Death + Robots című antológiasorozat alkotóitól származik, és hasonlóan különleges élményt ígér a nézőknek - írja a Player cikke.

Az Amazon a bejelentéssel együtt egy előzetest is bemutatott, amelyben már most megjelentek olyan karakterek, akiket a játékosok világszerte jól ismernek és kedvelnek. 


A sorozat többek között olyan játékok világát eleveníti meg, mint az Armored Core, Crossfire, Dungeons & Dragons, Honor of Kings, Mega Man, Pac-Man, és a Warhammer 40,000.

A Player azt is kiszúrta, hogy a trailerben további ikonikus alakok is feltűnnek, például Kratos a God of War játékból és Jin Sakai a Ghost of Tsushima történetéből.

Bár az Amazon egyelőre nem fedte fel a teljes játéklistát, annyi bizonyos, hogy több népszerű PlayStation cím is helyet kap az első évadban. A Secret Level 15 epizódból áll majd, és már december 10-én elérhetővé válik a Prime Videón.

Főkép forrása:
Prime Video/YouTube
Címkék:
#Sorozat

További cikkek