Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Váratlanul félbeszakadt Azahriah szerbiai koncertje

10perc.hu
2024. 07. 17.
Váratlanul félbeszakadt Azahriah szerbiai koncertje

Technikai problémák miatt szakadt félbe Azahriah koncertje.

Azahriah múlt pénteken, 2024. július 12-én debütált Szerbiában az újvidéki EXIT Fesztiválon, ám a koncert váratlanul félbeszakadt. Az est folyamán a 22 éves énekes a szlovén eurovíziós induló, a Joker Out és a világhírű Black Eyed Peas előtt lépett fel, ám néhány dal után le kellett állítania a műsort technikai problémák miatt - írta meg az Index.

A fiatal zenész koncertje sok magyar rajongót vonzott, köztük határon túli magyarokat és külföldieket is. Az előadó azonban néhány szám után hirtelen abbahagyta az éneklést, hogy megköszönje a menedzsmentjének a támogatást. Ekkor derült ki, hogy a gitárja nem működik megfelelően, ezért kénytelen volt megszakítani a fellépést.

„Akármennyire próbálkoznak Geriék, hogy professzionális ellátásban részesüljek minden koncerten, így is sikerült balf*szokat felvenni a menedzsmentbe, akik nem tudják nekem a koncert előtt beállítani a gitárt, úgyhogy ezt most én fogom megcsinálni” − mondta Azahriah a színpadon.

A próbálkozásai ellenére Azahriah nem tudta megoldani a problémát, és szünetet kért, majd negyedórára le is vonult a színpadról. Visszatérése után bocsánatot kért a közönségtől, amely időközben kicsit elvesztette a lelkesedését. Végül zenésztársa, DESH is csatlakozott hozzá, hogy együtt adják elő a Mind1 című dalt.


@tivadarh #Azahriah #paulsonati #azahriahkoncert #exit #exitfestival #beszólás #fyp #fypage #concert #festival #party #partyon Azahriah baki, beszólás. Te ott voltál? Hogy reagáltál volna?#CapCut ♬ eredeti hang - Tivadar



Főkép forrása:
Azahriah (Facebook) - Illusztráció

További cikkek