Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Egy másik színházi munkatárs is lezuhant a Vígszínházban

10perc.hu
2024. 06. 24.
Egy másik színházi munkatárs is lezuhant a Vígszínházban

Jegercsik Csaba színész balesete előtt egy nappal egy másik munkatárs is lezuhant a Vámpírok Bálja vígszínházi próbáján.

A hétvégén terjedt a hír, hogy újabb súlyos színházi baleset történt: Jegercsik Csaba a Vámpírok bálja pénteki előadásán lezuhant egy magas díszletelemről. A Blikk azonban megtudta, hogy nem csak a Professzort alakító színésszel történt baleset a Vígszínházban színpadra állított darabjában. A lap információi szerint a csütörtöki próbán a társulat egyik háttérembere is súlyosan megsérült.

Egy informátoruk szerint ő a zenekari árokba esett, könyöktörést és lábrándulást szenvedett, de ennek ellenére a hétvégi előadásokra visszatért. „Mankóval, begipszelve, de ott volt a szombat esti előadáson” – tette hozzá a bennfentes. Jegercsik Csabát megműtötték, és a csuklótörésen kívül nem szenvedett komolyabb sérülést.

A Vámpírok bálja produkció hivatalos oldala közleményben biztosította maximális támogatásáról és teljes kártalanítást, valamint rehabilitációs segítséget ajánlott fel Jegercsik Csabának. Azonban a másik balesettel kapcsolatos kérdésekre egyelőre nem érkezett válasz.


Főkép forrása:
Vámpírok bálja (Tanz Der Vampire) musical (Facebook)

További cikkek