Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Beperelték Kanye Westet

10perc.hu
2024. 06. 04.
Beperelték Kanye Westet

Westet a volt asszisztense perelte be.

Kanye Westet szexuális zaklatás, szerződésszegés és jogtalan felmondás miatt perelte be Lauren Pisciotta, aki két évig volt az asszisztense. Pisciotta azt állítja, hogy West kéjes üzeneteket küldött neki, és szexuális aktusokat hajtott végre vele telefonon keresztül. A perben azt is megemlítette, hogy 2022-ben kirúgták, de a neki járó 3 millió dolláros végkielégítést soha nem kapta meg - közölte a BBC.

Pisciotta szerint 2021-ben ismerkedett meg Westtel, miközben az OnlyFans-profilján keresztül tartotta fenn magát. West felvette őt, hogy dolgozzon a Yeezy női divatvonalának első szezonján, majd később személyes asszisztensként alkalmazta évi 1 millió dolláros fizetéssel, azzal a feltétellel, hogy éjjel-nappal elérhető legyen.

A perben Pisciotta azt állítja, hogy West explicit üzenetekkel és pornográf videókkal bombázta őt, valamint önkielégítést végzett, miközben telefonon beszélt vele. Egy alkalommal a nő szeme láttára tette ezt, miután csapdába ejtette őt a repülőgépén egy privát szobában. 2022 szeptemberében West előléptette őt különböző vállalatainak személyzeti főnökévé, de nem sokkal később hirtelen kirúgták, és a végkielégítését soha nem fizették ki.

Pisciotta további vádjai között szerepel csalás, ki nem fizetett bérek és érzelmi sérelem szándékos okozása. A perről először a TMZ számolt be, majd a Rolling Stone, a The Wrap és a US Weekly is megerősítette a bírósági papírok benyújtását.

Ez nem az első eset, hogy Westet zaklatással vádolják. Tavaly novemberben a Yeezy divatvonalának alkalmazottai azt állították, hogy West pornófilmeket játszott le munkatársi értekezleteken és intim fotót mutatott akkori feleségéről, Kim Kardashianról az állásinterjúkon. West nem reagált a vádakra, bár korábban beismerte pornófüggőségét.

Kanye West karrierje során számos ellentmondással szembesült, legutóbb az Adidas-szal kötött jövedelmező szerződése felbontása miatt, antiszemita megjegyzései miatt. Azonban az év elején visszatért az amerikai slágerlisták élére a "Carnival" című slágerdalával és a "Vultures" című albumával.




Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Zene

További cikkek