Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Újra egy filmben játszik George Clooney és Brad Pritt

10perc.hu
2024. 06. 02.
Újra egy filmben játszik George Clooney és Brad Pritt
Clooney és Pritt 16 éve nem szerepelt együtt filmben.

Brad Pitt és George Clooney 16 év után újra egy filmben szerepelnek. A két híres színész legújabb közös filmje, a Wolfs, izgalmas és sötét ügyekkel teli történetet ígér, ahol karaktereik rivalizálnak és nem kedvelik egymást.

Brad Pitt és George Clooney nemcsak jó barátok, de korábban együtt játszottak az Ocean’s trilógiában és a Coen testvérek 2008-as kémfilm-paródiájában, az Égető bizonyítékban. Azóta nem volt közös filmjük, így most elérkezett az idő, hogy újra egyesítsék erőiket - írta meg a 24.hu.

A Wolfs című akciókomédiában Pitt és Clooney egymással rivalizáló alvilági megoldóembereket alakítanak, akik ugyanannak a gyilkosságnak a helyszínére érkeznek takarítani. Az élet összekényszeríti őket, annak ellenére, hogy ki nem állhatják egymást. Az előzetes alapján a film a klasszikus "buddy movie" receptet követi, és szeptemberben kerül majd az amerikai mozikba.

A Wolfs rendezője John Watts, akinek a Tom Holland-féle Pókember-filmek fűződnek a nevéhez, Brad Pitt és George Clooney pedig producerként is részt vettek a film munkálataiban.


Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Film

További cikkek