Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Így vélekedik Azahriah Magyar Péterről

10perc.hu
2024. 05. 17.
Így vélekedik Azahriah Magyar Péterről

Az énekes Friderikusz podcastjében fejtette ki véleményét.

Azahriah, a népszerű magyar énekes és előadó, nemrégiben interjút adott a Friderikusz Podcast keretein belül, ahol többek között politikai nézeteiről és személyes élményeiről is beszélt. Az énekes három telt házas koncertre készül a Papp László Sportarénában, ahol elmondása szerint nemcsak rajongók, hanem új érdeklődők is részt vesznek, ami számára egyfajta kihívást jelent. Az előadó hangsúlyozta, hogy nem szeretné, ha a siker eltorzítaná a személyiségét - közölte a Telex.

Azahriah az utóbbi időben aktívan kifejezte véleményét közéleti kérdésekben is. Részt vett például az influenszerek által szervezett gyermekvédelmi tüntetésen, ahol videóüzenetben fogalmazta meg gondolatait. A podcastban kritikus megjegyzéseket tett a magyar politikai plakátkampányokról is, amelyek szerinte inflálják a politikát, és elrettentik az embereket a közéleti szerepvállalástól.

Úgy véli, hogy egy új generáció van kibontakozóban, amely nem apolitikus, és aktívan részt vesz a közügyekben. Pozitívan értékelte, hogy Magyar Péter tüntetésein fiatalok is megszólalnak, és ez reményt kelt a politikai változások iránt. Azahriah szerint figyelemre méltó, hogy Fidesz és DK részéről egyaránt érkezik kritika Magyar Péter irányába, ami eddig példa nélküli az ellenzéki oldalon.

A műsorban Azahriah arról is beszélt, hogy mostanában sok harmincas-negyvenes évekbeli zenét hallgat, és az egyik dalból éppen feldolgozást készít. Külön kiemelte Ajtay Andor és Sebő Miklós munkásságát, akiket világszínvonalúnak tart. Emellett a magyar színészek régi filmjeit is felfedezte, és lenyűgözte Az ötödik pecsét című film, amely megerősítette benne a magyar színészet magas színvonalát.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg


Főkép forrása:
Azahriah (Facebook)

További cikkek