387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Új Gyűrűk ura film készül

10perc.hu
2024. 05. 10.
Új Gyűrűk ura film készül

Hatalmas bejelentést tettek a készítők.

A Gyűrűk Ura és A Hobbit trilógiákért Oscar-díjat nyert csapat ismét összefog, hogy két új filmet készítsenek - közölte a CNN.

Sir Peter Jackson, Fran Walsh és Philippa Boyens, a közel 6 milliárd dolláros bevételt hozó "Gyűrűk Ura" és "Hobbit" trilógiák mögött álló Oscar-díjas csapat újabb Középföldére kalauzoló projekteken dolgozik. A Warner Bros. Discovery csütörtökön jelentette be, hogy a "Gyűrűk Ura: Gollam nyomában" munkacímű filmet Andy Serkis, a "Gyűrűk Ura" veteránja rendezi. A forgatókönyvet Walsh és Boyens írja Phoebe Gittinssel és Arty Papageorgiou-val közösen.

"Igennn, Drágaságom!" - nyilatkozta Serkis, aki Gollum hangját kölcsönözte a "Gyűrűk Urában". "Eljött az ideje, hogy ismét a ismeretlenbe vessem magam kedves barátaimmal, Középfölde rendkívüli és páratlan őrzőivel, Peterrel, Frannel és Philippával."

"Megtiszteltetés és kiváltság, hogy visszatérhetünk Középföldére jó barátunkkal és munkatársunkkal, Andy Serkיסsel, akinek még van lezáratlan ügye a Gazemberrel - Gollummal!" - fogalmazott Jackson, Walsh és Boyens közös nyilatkozatában. "Tolkien professzor óriási mitológiájának örök rajongóiként büszkék vagyunk arra, hogy Mike De Lucával, Pam Abdyval és a Warner Bros. teljes csapatával újabb epikus kalandra indulhatunk!"

A filmeket a Warner Bros. Pictures és a New Line Cinema forgalmazza.

Jackson történelmet írt a "Gyűrűk Ura" trilógiával, ő lett az első, aki egyszerre három nagyjátékfilmet rendezett. "A Gyűrű Szövetsége", "A Két Torony" és "A Király visszatérése" számos díjra jelölték, köztük Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjra is.

Serkis Jackson "A Hobbit" trilógiájában 2. forgatóegység-rendezőként tevékenykedett, és rendezte a 2021-es "Venom: Let There Be Carnage" című filmet is.




Főkép forrása:
Illusztráció
Címkék:
#Film

További cikkek