387.72 Ft

359.70 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Nyilvános WC és művészeti galéria? Pesten igen

10perc.hu
2024. 04. 28.
Nyilvános WC és művészeti galéria? Pesten igen

Egyedi ötletett született Pest belvárosában.

Budapesten egy különleges hely nyílt meg, ami egyesíti a vécézés élményét a képzőművészettel. Kiss Miklós dizájner-képzőművész egyedi ötlettel rukkolt elő: egy pop-artos csomagolásban pompázó nyilvános WC-t tervezett és valósított meg, amely a belváros szívében található. Ez a hely nem csupán egy egyszerű WC, hanem egy teljes élményt nyújtó művészeti installáció is, amely ironikus módon reflektál a modern kori egokultuszra és a társadalmi jelenségekre - közölte a We Love Budapest.

Kiss Miklós dizájner-képzőművész világviszonylatban is különleges dolgot alkotott: egy nyilvános WC-t, amit pop-artos csomagolással látott el. A Pop&Roll Art Toilet egyedi ötlete új szintre emeli a vécézés élményét, egyesítve a praktikumot és a művészi kifejeződést. A belvárosi Dorottya utcában elhelyezkedő WC nem csupán egy funkcionális létesítmény, hanem egy teljes körű művészeti élmény. A tér tervezése és kivitelezése során Kiss Miklós és csapata a legapróbb részletekre is odafigyelt, hogy egy olyan atmoszférát teremtsenek, amely magával ragadja és inspirálja az ide látogatókat.

A Pop&Roll Art Toilet a képzőművészet és a dizájn határát feszegeti, miközben egyedülálló módon ötvözi a pop-art stílusjegyeit a nyilvános vécézés mindennapjaival. A térben megtalálhatók olyan ikonikus motívumok és utalások, amelyek a modern kori kultúrára és a múlt évtizedek emblematikus tárgyaira reflektálnak. A falakon elhelyezett mozaikok, a színes csempék és az egyedi designelemek együtt alkotják a Pop&Roll Art Toilet egyedi hangulatát, amely minden egyes látogatót lenyűgöz.

A nyilvános pop-art WC nem csupán egy hely, hanem egy egész univerzum, amelynek középpontjában a művészet és az élmény áll. A térben található különleges elemek és műalkotások mind azt a célt szolgálják, hogy az ide látogatók egy felejthetetlen élmény részesei lehessenek. A Pop&Roll Art Toilet egy olyan hely, ahol a funkcionalitás és a kreativitás találkozik, és ahol mindenki megtalálhatja a számára inspiráló és szórakoztató részleteket.

Főkép forrása:
Herendi Dániel/Pop and roll
Címkék:
#Budapest
Nyilvános WC és művészeti galéria? Pesten igen
Nyilvános WC és művészeti galéria? Pesten igen
Nyilvános WC és művészeti galéria? Pesten igen

További cikkek