390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Megjelent Azahriah új lemeze

10perc.hu
2024. 04. 18.
Megjelent Azahriah új lemeze

Az énekes a megszokott hangzásvilágát frissítve, meglepően színes és változatos lemezzel rukkolt elő.

Azahriah nemrégiben megjelentette vadonatúj nagylemezét, a Skatulya I-t, amely 29 percben fogja össze az énekes művészetének sokszínűségét. A februárban debütált mariana.árok és cipoe dalokhoz hasonlóan, a Skatulya I is kső éjszaka került a rajongók elé - írja az Index.

Az albumon a Z generáció szlengekkel teli szövegek mellett angol, magyar és spanyol nyelvű betétek is helyet kapnak. A klipek feliratozva érhetők el, így a szavak nehezebben érthető részei is megfejthetők.

A frissen megjelent dalokhoz a YouTube-on is készült videók, amelyekben a mariana.árokban feltűnt képi világ köszön vissza. A víz alatti montázsok mellett Travis Scott Astroworld koncepciójára emlékeztető elemek is megjelennek.

Az albumon szereplő dalok közül kiemelkedik a lesson, amelyben dzsesszes motívumok és finom rockelemek is fellelhetők. A viadal igazi magyar muzsika, mulatós hangulatú dal, ami a Tisztán iszom vagy az Introvertált dal című slágereket idézi. A yukata latinos hangzásvilágú, magyar szöveggel indul, majd angolra vált. A tartarosz keményebb, rockosabb hangzásvilággal operál, így valószínűleg ez a dal fog elhangzani a júniusi Nova Rock Festivalon.


Főkép forrása:
Azahriah/Facebook

További cikkek