391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

8 sztárfellépő és 40 koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

10perc.hu
2024. 04. 17.
8 sztárfellépő és 40 koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

A 12. Paloznaki Jazzpiknik augusztus 1. és 3. között 40 koncertet kínál Anastacia, Brand New Heavies, Tony Hadley és 36 sztár fellépésével.

A Balaton-felvidék legkedveltebb zenei fesztiválja, a Paloznaki Jazzpiknik idén is fergeteges programmal várja a zeneszeretőket. Augusztus 1. és 3. között 40 koncert várja a közönséget, a nagyszínpadon pedig 8 sztár lép fel, köztük Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy.

Sokszínű program a generációk találkozására

A fesztivál hívószava a sokszínűség, ahogy azt a Son Mieux dalának címe, a Multicolor is kifejezi. A Jazzpiknik a generációk találkozása is, az edukáció jegyében megpróbálják a mai egyetemisták zenei ízlését dzsesszesebbé formálni. Emellett kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás is - hangsúlyozta Valde Orsolya alapító-fesztiváligazgató a szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

A dzsessz sokszínűsége a Paloznaki Jazzpikniken

A dzsessz a legsokoldalúbb műfaj, és míg a Jazzpiknik nagyszínpadán elsősorban a műfaj populárisabb alműfajait kínálják, a három kisebb színpadon ezúttal is igazi dzsessz fog szólni.

Sztárfellépők a nagyszínpadon

A Paloznaki Jazzpiknik nagyszínpadán fellépő sztárok között szerepel Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy.

Izgalmas programok a kisebb színpadokon

A kisebb színpadokon a magyar dzsessz kiválóságai lépnek fel, de lesz Pénzes Máté és a Zseb LGT-t feldolgozó koncertje, a Fábián Juli Színpadon pedig a Qualitons is fellép. 

A fesztivál a társadalmi felelősségvállalás jegyében egyre több alapítványt támogat. Idén az autizmussal élők számára ingyenes lesz a fesztiválbelépő, ha igénylik. 

A Jazzpikniken idén is lesznek gyermekprogramok. A Gyermekudvarban a Zöldövezet Társulás önfenntartó standján érzékenyítő játékok lesznek, a Bethesda Gyermekkórház kitelepülésén a gyerekek játékos módon kaphatnak egészségügyi ismeretterjesztést.

Főkép forrása:
Paloznaki Jazzpiknik

További cikkek