Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Összművészeti napot tart az Akvárium Klub

10perc/MTI
2024. 04. 16.
Összművészeti napot tart az Akvárium Klub

Több programmal is várják az irodalom kedvelőket.

Egész napos összművészeti programot tartanak a Poket Zsebkönyvek alapításának hatodik évfordulóján április 21-én, a budapesti Akvárium Klubban.

A különböző helyszíneken futó programok során premierek, portrébeszélgetések, kötetbemutatók és könnyűzenei koncertek váltják egymást - közölte a rendezvényt is szervező Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ).

A délelőtti programot Szalóki Ági nyitja babakoncertjével, őt követi Csorba Lóci és Vecsei H. Miklós, akik zenei-színházi elemeket vegyesen felvonultató előadásukban A kis herceg klasszikus verzióját játsszák el Seres Tamás rendezésében. Vecsei H. Miklós a nap során Takács Dorinával és a Platon Karataev egyik frontemberével, Balla Gergővel közösen bemutatják Alapkő című új előadásukat is, az est zárásaként pedig a QJÚB - A kocka kibontása frontembereként áll a színpadra.

Az áprilisi rendezvényen bemutatják a kiadó hatodik versantológiáját, az Ázott hajában hét halott bogár ragyog című könyvet, valamint Visky András A test történetei című új drámakötetét. Először mutatja be Vad című önálló estjének részleteit Kollár-Klemencz László, majd koncertet ad a Nagy Emma Quintett fúziós jazz-zenekar is. Mindezek mellett Juhász Anna Sanctum című sorozatának műsorában Hrutka Róbert, Gubik Petra és Szirtes Edina Mókus működnek közre.


Főkép forrása:
POKET Zsebkönyvek (Facebook)
Címkék:
#Budapest

További cikkek