391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Nemzetközi lemezcég adta ki Kállay - Saunders András új dalát

10perc/MTI
2024. 04. 08.
Nemzetközi lemezcég adta ki Kállay - Saunders András új dalát

A zenész több nemzetközi fronton is elért már sikereket.

A világhírű nemzetközi lemezkiadó, a Warner Music Group jelentette meg Kállay Saunders új dalát, az Ashreffel közösen előadott Breathing-et.

A hétfőtől klippel is megnézhető és meghallgatható Breathing-et Kállay Saunders, a tunéziai származású előadó, Ashref és a magyar előadó brit producere, anatu közös szerzeménye - közölte a Warner magyarországi forgalmazója, a Magneoton hétfőn.

A 39 éves Kállay-Saunders András New Yorkban született, édesapja a világhírű zenész, Fernando Saunders, aki mások mellett Lou Reed-del dolgozott együtt hosszú éveken át. 2010 óta él Magyarországon, 2014-ben az országot képviselve az 5. helyen végzett Running című dalával a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiválon.

Ez a siker nyitotta meg számára az első kapukat a nemzetközi zenei színtér felé. Kállay Saunders 2021-ben a Nemzetközi Dalszerző Versenyen (ISC) az R&B/HipHop kategóriában a legjobb húsz közé került Drunk című dalával; a zsűriben szerepelt Dua Lipa, Mike Shinoda (Linkin Park), Bebe Rexha és a Coldplay is. Ocean, valamint Why című dala szintén több országban volt toplistás. Mint írták, a Warner Music Group akkor figyelt fel az amerikai-magyar énekesre, amikor tavalyi, Homesick című szerzeményével felkerült a Spotify olasz szerkesztősége által összeállított hivatalos lejátszási listára. A Warner a Magneoton közreműködésével szerződtette Kállay Saunderst.


Főkép forrása:
Kállay-Saunders András (Facebook)
Címkék:
#Zene

További cikkek