392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Érkezik a Szegény párák rendezőjének új filmje Emma Stone-nal

10perc.hu
2024. 03. 28.
Érkezik a Szegény párák rendezőjének új filmje Emma Stone-nal

A Szegény párák négy Oscar-díjjal büszkélkedő rendezője, Jorgosz Lánthimos nem tétlenkedett.

Emma Stone-nal ismét összefogva elkészítette a Kinds of Kindness című filmet, amely június 21-én érkezik a mozikba. A Variety friss cikke leleplezte a sztárokat és a sztorit is.

A Görögországban, Robbie Ryan operatőrrel (A kedvenc, Szegény párák) forgatott film stáblistáján Stone mellett Willem Dafoe, Margaret Qualley és Joe Alwyn is feltűnik. A forgatókönyvet Lánthimosz Eftimisz Filippuval (A homár, Egy szent szarvas meggyilkolása) jegyzi, és három különálló sztorit mesél el.  Egy férfi küzdelmét követhetjük nyomon, aki visszaszerzi az irányítást az élete felett. Egy rendőr megrázó történetét tárja elénk a film, akinek eltűnt felesége váratlanul visszatér, de egészen más embernek tűnik. Egy nő elszánt kutatását kísérhetjük figyelemmel, aki különleges képességű embert keres - írja a 24.hu.

A magyar címmel egyelőre nem rendelkező filmhez megérkezett az első előzetes, amely ízelítőt ad a Lánthimosra jellemző sötét humorból és abszurd szituációkból:

A Kinds of Kindness minden bizonnyal felkelti majd a Lánthimos rajongók és a sztárszereplők kedvelőinek érdeklődését. A film különleges hangulata, meglepő fordulatai és gondolatébresztő témái révén igazi moziélményt ígér.


Főkép forrása:
Poor Things Facebook oldal
Címkék:
#Film

További cikkek