392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Tavaszi lampionvarázs, káprázatos fények és állatok a Fővárosi Állatkertben

10perc.hu
2024. 03. 17.
Tavaszi lampionvarázs, káprázatos fények és állatok a Fővárosi Állatkertben

Március 18. és április 21. között káprázatos lampionok, vidámparki hangulat és izgalmas állati programok várnak a Tavaszi lampionvarázs eseményen a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Csodálatos lampionok varázslatos fényében pompázik a Fővárosi Állat- és Növénykert a Tavaszi lampionvarázs eseményen. Március 18. és április 21. között esténként kínai művészek által készített, lenyűgöző lampionok ragyogják be a kert sétányait, melyek állatokat, növényeket, mitológiai lényeket és a kínai civilizáció jellegzetes motívumait ábrázolják.

A látogatók nem csak a fények varázsában gyönyörködhetnek, de különleges állatokkal is találkozhatnak. Magyar tarkamarha, mangalica, gyimesi racka juh, kameruni juh, törpekecske, hucul ló, alpaka, teve és újszülött kecskegidák is várják a családokat.

A Cápasuli is nyitva tart este fél 10-ig, így a cápák, ráják, különféle rajhalak és más tengeri állatokat is megcsodálhatjuk a lampionok fényében.

A nosztalgia hangulatról a Schäftner-féle falovas-hintós körhinta, két másik nosztalgia körhinta, a törpekerék és a kisvasút gondoskodik.

Főkép forrása:
Fővárosi Állat- és Növénykert Facebook oldala
Címkék:
#Budapest

További cikkek