Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Fishing on Orfű 2024: 160 zenei programmal várja a fesztiválozókat

10perc.hu
2024. 01. 09.
Fishing on Orfű 2024: 160 zenei programmal várja a fesztiválozókat

A 16. Fishing on Orfű fesztiválon idén június 26. és 29. között hét helyszínen százötven zenei programmal várják az érdeklődőket. A bérletek négyötödét már eladták, mostantól a napijegyeket is értékesítik.

A fesztivál fő attrakciója a nagyszínpad, ahol idén olyan népszerű előadók lépnek fel, mint a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, Krúbi, a Csaknekedkislány, az aurevoir., az Ivan & the Parazol, a Blahalouisiana, Deva, Beton.Hofi, a Pogány Induló, az Analog Balaton, valamint az idei Fishing-himnuszt jegyző Bohemian Betyars és a Platon Karataev.

A második nagyszínpadon kifejezetten a feltörekvő, nagyobb közönségre érdemes produkciók kaptak helyet

Mint a Hűvös, Raklap, Barkóczi Noémi, Fiúk, de olyan ismert zenekarok is koncertet adnak, mint a 30Y, a Kiscsillag, a Quimby, a Vad Fruttik, a Bëlga, a Péterfy Bori & Love Band, a Hiperkarma, továbbá a Pál Utcai Fiúk.

A hiphop szerelmeseinek a nagysátor szerdai programját ajánlják a szervezők, ahol láthatják Sisi, Bongor, Lil Frakk, Mike Mykanic, 6363, Dé:Nash vagy Co Lee koncertjét.

A nagysátor idén az eklektikus alternatív zene otthona lesz, ugyanis a Szűcs, az Európa Kiadó, Frenk, Erik Sumo, a P.A.S.O., a Besh o Drom, az Óperentzia, az Óriás, A kutya Vacsorája, a LAZARVS és a Lóci játszik is e helyszínen.

Az Amondó színpad továbbra is klubhangulatot teremt majd a Panoráma campingben: itt lép fel többek között The Devil's Trade, a Grand Mexican Warlock, a Felső Tízezer, a Sorbonne Sexual, az egy5egy, a TÖRZS, a Cataflamingo, a HOCUSPONY, a Zakar, Boebeck és még sokan mások.

Fotó: Fishing on Orfű


A Borfalun a nyugodtabb, szép produkciókat váltják majd igazi bulizenekarok

A Romano Drom, a Lázár Tesók, Henri Gonzo és a Papírsárkányok, a Nasip Kismet, a Mordái, a Los Orangutanes és a Mörk is itt játszik majd.

A tűzhöz közel nevű erdei színpadon a tradícióknak megfelelően komolyzenével nyit a nap, majd a Mesél az erdő című tematikus műsorsáv következik, amelyben fiatal dalszerzők játszanak és mesélnek inspirációikról, kihívásokról, dalszerzésről.

A strandolóknak kora délutánonként a Víziszínpadon többek között a Bëlga, a P.A.S.O., Barkóczi Noémi, a Parno Graszt, a 6363 és a Kiscsillag ad minikoncertet.

Főkép forrása:
Fishing on Orfű

További cikkek