391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Itt a Valami Amerika-sorozat! Mutatjuk, mikortól kerül képernyőre

10perc.hu
2023. 10. 12.
Itt a Valami Amerika-sorozat! Mutatjuk, mikortól kerül képernyőre

A 10 részes sorozat „Valami Amerikai” című betétdalát az egyik legsikeresebb fiatal hazai előadó, Azahriah írta.

Az RTL Magyarország bejelentette, hogy október 18-án, dupla részekkel debütál az RTL+ internetes platformon a Valami Amerika sorozat. A mostani részek is a közönségkedvenc trilógiában megismert világban játszódik, de ezúttal egy új testvér-trió történetét ismerhetjük meg: Marciét (Ember Márk), Zitáét (Trill Beatrix) és Balázsét (Király Dániel) – írta a media1.hu.

A középpontban a legfiatalabb testvér, Marci és Bala közötti konfliktus áll, pontosabban az a pénzösszeg, amivel a fiú tartozik a rettegett maffiavezérnek. Mivel a testvérek mindenben támogatják egymást, így megpróbálják kihúzni öccsüket a csávából, ezáltal belekerülve Bala hálójába, ahonnan csak egy módon szabadulhatnak: egy nagyszabású és látványos tehetségkutatón keresztül.

A testvérek körül megjelennek majd régi és új szereplők, akik segítik, vagy éppen akadályozzák őket a céljaik elérésében. A sorozatban, akárcsak a filmekben, a zene is hangsúlyos szerepet kap, sőt a showbiznisz világát bemutatva egy zenei tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetnek majd a nézők. A sorozat „Valami Amerikai” című betétdalát egy sikeres fiatal hazai előadó, Azahriah írta.


A maffiózó csapat tagjai nem változtak: Thuroczy Szabolcs, Csuja Imre és Faragó András    Fotó: RTL


A Valami Amerika életérzést összesen 10 epizódon át követhetik nyomon a nézők. Az október 18-i premier után hetente érkeznek majd az új részek az RTL+ előfizetői számára.

Főbb szereplők: Ember Márk (Marci), Trill Beatrix (Zita), Király Dániel (Balázs), Csuja Imre (Bala), Eke Angéla (Yvett), Thuroczy Szabolcs (Viktor), Faragó András (Mónika), Udvaros Dorottya (Piroska), Árpa Attila (Árpa Attila), Oroszlán Szonja (Timi), Szabó Győző (Ákos), Soltész Rezső (Soltész Rezső), Brasch Bence (Zénó), Földes Eszter (Vivi), Fazakas Júlia (Angi), Kálloy Molnár Péter (Kollár Dénes), Staub Viktória (Karola), Adányi Alex (Adonisz), Takács Zalán (Böfi), Harsay Gábor (Sándor).




Főkép forrása:
RTL
Címkék:
#Sorozat

További cikkek