Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Kulka János: "Elkoptak, elfelejtettek a barátok. Stroke-os voltam. Már megnyugodtam"

10perc.hu
2023. 08. 09.
Kulka János: "Elkoptak, elfelejtettek a barátok. Stroke-os voltam. Már megnyugodtam"

A színész bevallotta, hogy ebben a világban még sokkal rosszabbul érzi magát.

Kulka János hét évvel ezelőtt kapott stroke-ot, ami után teljesen megváltozott az élete – árulta el a Nők Lapja legújabb számának adott interjújában. Mint mondta, az állapota nem változott, elfáradt és beteg, és vannak olyan szavak, melyeket nehezen tud kimondani.

Emellett a nem szűnő fájdalom is megviseli, gyenge a jobb keze. A színművész kiemelte, hogy a stroke miatt roncsolódott a beszédközpontja, emellett a mozgása sem a régi. A fizikai tünetek mellett az is nagyon megviselte, hogy nemrég elveszítette jó barátját, Lang Györgyit. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott a színész, hogy ott ült az énekesnő mellett, fogta a kezét és simogatta az arcát, amikor elment - írja a 24.hu.

"A halála előtt másfél hónappal azt mondta: elfáradtam, Jancsi. Érezte. Tudta, hogy meg fog halni, de nem beszélt róla. Mariann-nak elmondta, mit szeretne, ha majd… Okos volt. Igaz jóbarát. Naponta mentem hozzá, jókat pletykáltunk, dumáltunk. Györgyi tele volt életigenléssel. Egyenes volt, kimondta, amit gondolt, egyszerre volt erőszakos és vicces nő. Nagyon szerettem…" - mesélte a színész.

Kulka János elárulta, hogy mostanában kevesen látogatják, szerinte a volt kollégái és barátai megfeledkeztek róla. Mint mondta, akiknek régen segített, támogatott, mind elfelejtették.

„Kováts Adél néha fölhív. Olyankor örülök. Csákányi Eszter, ő rendszeresen. Vele sokat beszélgetek. A falakon kívül durva a világ. Aki az utcán kedves volt, most elfordul. Nem köszönnek rám, mint régen. Rossz ez. Változott a világ. Durvák az emberek. Talán félnek. És én ebben a világban még sokkal rosszabbul érzem magam" - fogalmazott a színművész.

Arra a kérdésre, hogy telik a napja, így felelt: „Üresek a napok. Sétálok Bercivel, híreket olvasok, teniszt nézek, és csak úgy nézek magam elé. Nincs semmi. Telik egyik nap a másik után.”

Mint mondta, megunta korábbi hobbiját, a festést, leszerelte a bokszzsákot, és már kertje sincs, mivel elköltözött. Kulka János elárulta, nem szokott dühös lenni. „Stroke-os voltam. Már megnyugodtam. Azt mantrázom: megérdemeltem” – fogalmazott, de arra a kérdésre, hogy mi bűne volt, úgy válaszolt: „Semmi”.

Főkép forrása:
ATV

További cikkek