Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Érdemes odafigyelni, hol vásárolsz koncertjegyet, fesztivál belépőt

10perc.hu
2023. 07. 27.
Érdemes odafigyelni, hol vásárolsz koncertjegyet, fesztivál belépőt

Átverés miatt akár bukhatod is a belépődet.

Nem csak a nyár, de a koncertjegyek hamisítása is gőzerővel dübörög.

A Sziget is futott már bele ilyenbe, de a SZIN most fokozott óvatosságra figyelmeztet mindenkit, mivel több hamis jegyet is észleltek.

Érdemes fokozott odafigyeléssel kezelni az online jegyvásárlást is, mert nem csak azokra az átverésekre kell odafigyelni, amivel a csalók a bankkártyánk adatait próbálják megszerezni.

„A Szegedi Ifjúsági Napokra érvényes belépőjegyeket kizárólag a saját honlapunkon, a www.szin.org weboldalon, illetve jegypénztárunkban, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpontban lehet vásárolni. Ajánljuk figyelmetekbe partnerünk, a TicketSwap B.V. által üzemeltetett www.ticketswap.hu online jegyek adásvételét lebonyolító platformot, ahol az eladásra szánt jegy érvényességét a jegyrendszerünk minden esetben ellenőrzi a diákjegyek kapcsán pedig a Diverzum a hivatalos partnerünk” - tette ki a közleményt a SZIN.

Ha lemaradtál, és neked már nem jutott koncertjegy, akkor később inkább a TicketSwap oldalán érdemes keresgetni. Mindig vannak olyanok, akiknek az utolsó pillanatban közbejön valami, el akarják adni a jegyüket, amire lecsaphatsz. Ráadásul lehet, hogy így még olcsóbban is juthatsz hozzá a belépőhöz.

Főkép forrása:
10perc.hu (Szegedi Ifjúsági Napok)

További cikkek