390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Hamarosan kinyit a Netflix első étterme

10perc.hu
2023. 06. 18.
Hamarosan kinyit a Netflix első étterme

A Netflix most új, izgalmas kezdeményezéssel rukkolt elő, amely a kedvenc főzős műsorok rajongóinak készült.

A NETFLIX BITES névre hallgató kulináris ötlettel a Netflix elhozza a főzős műsorokban szereplő finomságokat, és lehetővé teszi, hogy a vendégek megkóstolhassák azokat az ételeket, amelyeket eddig csak a képernyőn láthattak.

A NETFLIX BITES Pop-up étterem június 30-án nyitja meg kapuit Los Angelesben - közölte a népszerű streamingszolgáltató.

A középpontba olyan elismert séfeket állít, akik a Netflix sorozataiban szerepeltek. Curtis Stone séf (Iron Chef: Quest for an Iron Legend), Dominique Crenn (Séf asztala, Iron Chef: Quest for an Iron Legend), Rodney Scott (Séfasztal: Grill), Ming Tsai (Iron Chef: Quest for an Iron Legend), Ann Kim (Séfasztal: Pizza), Nadiya Hussain (Nadiya Bakes), Jacques Torres (Nailed It!), és Andrew Zimmern (Iron Chef: Quest for an Iron Legend) csatlakozott a projekthez, hogy létrehozzanak egy különleges kóstoló menüt. Ezek a kulináris legendák bemutatják saját specialitásaikat és garantálják az ínyencek számára egyedülálló éttermi élményt.




A Netflix ízletes italokról is gondoskodik, ugyanis a Netflix Drink Masters kedvenc mixológusai is jelen lesznek. Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O'Brien és Kate Gerwin készítik wl saját egyedi koktéljaikat az itallaphoz.

"Az ételek iránti szeretetemet szeretném elhozni az embereknek szerte a világon,ez képernyőtől asztalig terjedő élmény, amikor a rajongóknak lehetőséget adunk arra, hogy ízelítőt kapjanak abból, ami a kamera előtt történik, fantasztikus. A tehetséges szakácsok és mixológusok csapata egy olyan élményt teremt, amely mindenki számára elérhető, és nagyon izgatott vagyok, hogy a Curtis Stone Events csapatom részt vesz a NETFLIX BITES létrehozásában" - nyilatkozta Curtis Stone, Michelin-csillagos séf.

Fontos kiemelni, hogy a Netflix Bites nem egy állandó vendéglátóhely lesz, hanem csak limitált ideig fog működni. Az étterem a hét minden napján 17 és 22 óra között tart majd nyitva, szombaton és vasárnap 10 és 14 óra között pedig villásreggelit is kínálni fog.

Főkép forrása:
Illusztráció
Címkék:
#Netflix

További cikkek