Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Őrületes akcióval indult el a SkyShowtime – egy ezresért is hozzájuthatsz a legjobb filmekhez

10perc.hu
2023. 02. 16.
Őrületes akcióval indult el a SkyShowtime – egy ezresért is hozzájuthatsz a legjobb filmekhez

Az új streamingszolgáltató a Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios és Peacock új prémium filmsorozatait, gyerek- és családi tartalmait, ikonikus filmjeit és teljes évados sorozatait vonultatja fel kínálatában.

Bekövetkezett az, amire a filmkedvelők annyira vártak. Február 14-én, azaz Valentin napján elérhetővé váltak Magyarországon a SkyShowtime által kínált filmek és prémium sorozatok. Az új prémium streamingszolgáltatás most még egy különleges lehetőséggel előfizethető. Azok, akik a weboldalon keresztül regisztrálnak a korlátozott ideig érvényes ajánlatra, 50%-os kedvezményt kapnak az alapcsomag havi előfizetési díjából – örökre.

A kedvezményes ajánlattal Magyarországon a havi előfizetés díja 1999 forint helyett 999 forint lesz, ennyiért nézhetik a világszínvonalú tartalmakat, a vezető hollywoodi filmeket és a világ legnagyobb stúdióinak exkluzív új sorozatait – mindezt egy helyen streamelve – írta a Pénzcentrum.

A bevezetéstől kezdve az alábbi filmek lesznek elérhetők a nézők számára: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman és Top Gun: Maverick.


Azok, akik a weboldalon keresztül regisztrálnak a korlátozott ideig érvényes ajánlatra, 50%-os kedvezményt kapnak az alapcsomag havi előfizetési díjából – örökre     Fotó: SkyShowtime


Ezenfelül az előfizetők számos különböző sorozathoz is hozzáférhetnek majd, mint például: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order 21. évad, Let The Right One In, Mayor of Kingstown 1. és 2. évad, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy és Yellowstone.

A következő hónapokban a SkyShowtime-ra érkező nagyszabású új filmek és sorozatok közül a legjobban vártak között nézhetők: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (1. évad), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone és The Great Game.

Főkép forrása:
SkyShowtime

További cikkek