386.00 Ft

356.35 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Dacol a magas rezsiszámlákkal - nyitva lesz télen a Szegedi Pinceszínház

10perc.hu
2022. 12. 09.
Dacol a magas rezsiszámlákkal - nyitva lesz télen a Szegedi Pinceszínház

A színház munkatársai kötelezettségüknek érzik, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére se zárjanak be.

Habár a Szegedi Pinceszínházat sem kímélik a magas rezsiárak, úgy döntöttek mégsem zárnak be. Kancsár Orsolya, a teátrum igazgatója elmondta, mivel a téli hónapokban minden kulturális intézménynek az önkormányzati döntés értelmében be kell zárnia Szegeden, így művészi missziónak érzi, hogy nyitva legyenek még akkor is, ha ez átszervezéseket és újra tervezéseket jelent gazdaságilag.

„Úgy gondolom, hogy azokat, akik szeretnek színházba járni, nem szabad elengednünk. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, ami a Szegedi Nemzeti Színháznak is érdeke, hogy ne veszítsük el nézőinket, hiszen aki szereti a színházat, az eljár mind a három szegedi intézménybe. Ezért is találtuk ki, hogy minden Szegedi Nemzeti Színház bérletes számára 30% kedvezményt adunk a jegyeinkre” – jelentette ki az igazgató.

Jelenleg a színházban elektromos berendezésekkel fűtenek, ami komfortérzetet biztosít a nézők számára - olvasható a Deszkavízió oldalán.

A téli időszakban sem lesz hiány előadásokból, ugyanis látható lesz majd a Játék a kastélyban, az Amadeus, a III. Richárd, a Házasság Palermóban, a Felbontatlan levél és a Fölöttem az ég- Kosztolányi-est.

Főkép forrása:
Szegedi Pinceszínház
Címkék:
#Színház

További cikkek