Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Oscar-díjas filmek az Artmozik éjszakáján

10perc.hu
2021. 08. 25.
Oscar-díjas filmek az Artmozik éjszakáján

Idén is a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozikban egyetlen karszalag megvásárlásával lehet részt venni a péntek délutántól szombat hajnalig tartó eseményen.

Igazi klasszikusok, kultfilmek és Oscar-díjas alkotások is szerepelnek a pénteken délután kezdődő Artmozik éjszakáján. Összesen öt fővárosi mozi – a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe – ad otthont a szombat hajnalig tartó rendezvénynek, melyen egyetlen karszalag megvásárlásával lehet részt venni.

Két Oscar-díjas film is szerepel az idei műsorban: Thomas Vinterberg Még egy kört mindenkinek című dán-svéd koprodukcióban készült drámája, amelyet két alkalommal is vetítenek, valamint Chloé Zhao A nomádok földjén című filmje (főképünk).



Premier előtt lesz látható a Soha többé nem fog havazni című lengyel-német film és a Kedves elvtársak című orosz történelmi dráma. Két kultfilm is szerepel az idei műsorban: az Életrevalók című francia klasszikus mellett az Oldboy című amerikai filmet nézheti meg újra a közönség.

A magyar filmek közül Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, Péter Varsics Így vagy tökéletes, Bakony Alexa Tobi színei, Kocsis Ágnes Éden, valamint Gothár Péter Hét kis véletlen című alkotásait láthatják a nézők.

Főkép forrása:
port.hu
Címkék:
#Oscar-díj

További cikkek