Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Percenként változó kiállítás a Balatonnál

10perc.hu
2021. 08. 17.
Percenként változó kiállítás a Balatonnál

Senki nem tudhatja majd előre a látogatók közül, hogy meddig lehet a pillanatnyi vizuális élmény részese.

A tihanyi Rege Galériában tekinthető meg szeptember 12-ig a hazánkban egyedülálló The Frame digitális fotóművészeti kiállítás. A Bánhalmi Norbert fotóművész által megálmodott tárlat öt elismert művész életpályájának kiemelt alkotásait mutatja majd be egyedi módon.

Egy állandóan változó világ leképezése ez a kiállítás: a kihelyezett digitális képkereteken – négy fekvő és egy álló Art televízió – random időintervallumonként cserélődnek majd a felvételek, így minden látogatónak más és más vizuális élményben lehet része.



A kiállításon mindenki a saját bőrén tapasztalhatja majd meg a folytonos változást. A kijelzőkön nem fogja tudni a látogató, hogy mennyi ideig lehet a vizuális élmény részese. Mindenkinek mást üzennek majd a képek. Ezeket a legmodernebb technológiával, háttérvilágítással, 180 fokos betekintési szöggel tekintheti majd meg minden látogató, ami extra látványt nyújt.

A kiállításon Bánhalmi Norbert fotóművész alkotásai mellett Nagy Zoltán táj- és városfotós, Polonyi István reklámfotós, Berentés Ágnes barlangfotós, fotóművész és Szekeres János természetfotós, fotóművész különleges látásmódú alkotásai tekinthetők meg.

Főkép forrása:
Bánhalmi Norbert
Címkék:
#Kiállítás

További cikkek