Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Shifty Shellshock halála: droghatások okozták a tragédiát

10perc.hu
2024. 09. 25.
Shifty Shellshock halála: droghatások okozták a tragédiát

Shifty Shellshock, a Crazy Town frontembere, halálát fentanil, kokain és metamfetamin együttes hatása okozta, baleset következtében.

Fentanil, kokain és metamfetamin együttes hatása okozta Shifty Shellshock, a Crazy Town zenekar frontemberének halálát – derült ki a Los Angeles-i rendőrség kedden nyilvánosságra hozott hivatalos orvosszakértői jelentéséből. A jelentés szerint a baleset vezetett az előadó halálához, akire az otthonában találtak rá. Shellshock, akit anyakönyvileg Seth Brooks Binzer néven ismertek, június 24-én hunyt el - írta meg a Telex.

A 49 éves énekes a Crazy Town társalapítója volt, mely zenekar 1999 óta aktív. A csapat legismertebb dala, a "Butterfly," egy Red Hot Chili Peppers-hangmintát is tartalmaz. A zenekar 2003-ban feloszlott, de 2015-ben egy harmadik albumra még újra összeálltak.

Binzer korábban nyíltan beszélt drogproblémáiról; kokainfüggősége miatt többször is rehabilitáción vett részt. Szerepelt a Celebrity Rehab első és második részében, valamint a Sober House első és második szériájában is.

A Los Angeles-i rendőrség a boncolás további részleteiről október 11-én ad bővebb tájékoztatást.

Főkép forrása:
Sláger FM Facebook

További cikkek