Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Először jelent meg a nyivánosság előtt kezelése befejezése óta Katalin hercegnő

10perc.hu
2024. 09. 23.
Először jelent meg a nyivánosság előtt kezelése befejezése óta Katalin hercegnő

Kate walesi hercegnő vasárnap visszatért a nyilvánosság elé, miután befejezte kemoterápiás kezelését.

Kate walesi hercegnő vasárnap először jelent meg a nyilvánosság előtt, miután bejelentette, hogy befejezte kemoterápiás kezelését. A hercegnőt és férjét, Vilmos herceget, a skóciai Balmoral királyi birtokuk közelében látták, ahol III. Károly királlyal és Camilla királynővel együtt részt vettek egy templomi eseményen - közölte az APNews.

A 42 éves Kate szeptember 9-én jelentette be, hogy hat hónap kezelés után befejezte a kemoterápiát, miután kiderült, hogy egy nem közölt ráktípussal diagnosztizálták. Ez a bejelentés mindössze hat héttel azután történt, hogy a Buckingham-palota közölte, hogy a királyt is rákbetegséggel kezelik.

Kate a gyógyulásával kapcsolatban egy videóban azt nyilatkozta, hogy a teljes felépüléshez hosszú út vezet, és napról napra halad. Megjegyezte, hogy az év végéig néhány korlátozott kötelezettséget fog vállalni. A kezelés ideje alatt a hercegnő a legtöbb nyilvános szerepléstől távol tartotta magát, de az év elején két alkalommal is megjelent. Először júniusban a király születésnapi parádéján, a Trooping the Colour elnevezésű felvonuláson, majd júliusban a wimbledoni férfi döntőn, ahol álló ovációban részesült.




Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek