Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Testbeszédszakértő elemezte Sarolta és Lajos herceg különleges kapcsolatát

10perc.hu
2024. 09. 21.
Testbeszédszakértő elemezte Sarolta és Lajos herceg különleges kapcsolatát

Sarolta hercegnő és Lajos herceg szoros kapcsolatát testbeszédszakértő elemezte, kiemelve Sarolta vezető szerepét testvérei között.

Sarolta hercegnő és testvérei, György és Lajos herceg, szoros kapcsolatot ápolnak egymással, ami különösen fontos Nagy-Britannia legnagyobb nyilvánosság előtt álló családjában. Bár a trónöröklési sorrend akár viszályt is okozhatna köztük, Sarolta hercegnő és Lajos herceg kapcsolata tele van szeretettel és harmóniával - közölte a Glamour.

A Trooping the Colour katonai parádén Sarolta hercegnő ismét bebizonyította, hogy ő irányítja testvéreit. A rendezvény során Judi James testbeszédszakértő figyelte meg a család interakcióit, és arra a következtetésre jutott, hogy Sarolta gyakran próbálja fegyelmezni Lajos herceget. „Amikor Katalin és három gyermeke az erkélyről figyelte a parádét, Katalin hátul állt, miközben Sarolta büszkén mosolygott lefelé, sőt, úgy tűnt, még suttogott is Lajosnak, hogy biztos legyen benne, ő is feszesen áll, miközben a himnuszt játsszák.”  – mondta James.

Sarolta hercegnő és Lajos kapcsolata mindig is különleges volt. Emlékezetes pillanat volt, amikor a hercegnő harmadik születésnapja alkalmából megjelent fotón Sarolta puszit nyomott újszülött testvére fejére. Ez a szeretet azóta is fennáll, és Vilmos herceg szerint Lajos felnéz a nővérére, és minden mozdulatát utánozza.

Érdekes tény továbbá, hogy ha Sarolta hercegnő a jövőben is édesanyja, Katalin hercegné elegáns stílusát követi, a „Kate Middleton-effektus” révén Sarolta hercegnő potenciálisan többet kereshetne, mint György herceg, mivel a királyi család női tagjainak öltözködése nagyobb hatással van a divatiparra.

Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Anglia

További cikkek