392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Megkéseltek egy püspököt Sydneyben

10perc.hu
2024. 04. 15.
Megkéseltek egy püspököt Sydneyben

Az esetet élő közvetítésben lehetett követni.

Egy püspököt és több más embert megkéseltek egy istentisztelet közben Sydney-ben, ami online közvetítésben volt elérhető. Az eset nem okoztt életveszélyes sérüléseket, és egy férfit letartóztattak a támadás miatt, bár a támadás indítéka még ismeretlen - közölte a BBC.

A helyszín a Wakeley külvárosában található Christ The Good Shepherd templom volt. A püspököt Mar Mari Emmanuel néven azonosították a helyi média. A támadó sötét ruházatban volt, és egy élő közvetített videón látható, hogy megközelíti a püspököt, majd megtámadja. Több más ember is megpróbál közbelépni, és hallhatók az iszonyatos sikolyok.

A rendőrség közleményében azt állította, hogy a sérült személyek nem szenvedtek életveszélyes sérüléseket, és a helyszínen a NSW Ambulancia mentőszolgálata ápolja őket. Az áldozatok között minden bizonnyal 20 és 70 év közötti férfiak vannak.

A közösséget arra kérték, hogy kerüljék el a területet.

A késelés egy olyan esemény után történt, amikor hat ember vesztette életét egy bevásárlóközpontban ugyanabban a városban. A támadót később egy rendőr lőtte le. Egyelőre nem merült fel az a feltételezés, hogy a két esemény összefüggne.




Főkép forrása:
Slices of Light/Flickr (Illusztráció)

További cikkek