Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Szétköltözhetett Harry herceg és Meghan Markle

10perc.hu
2023. 07. 19.
Szétköltözhetett Harry herceg és Meghan Markle

Egyesek szerint az anyagi terhek nyomása alatt omlott össze a házasságuk.

A PageSix értesülései szerint zátonyra futott a hercegi pár házassága. Harry és Meghan állítólag külön töltik az idejüket, hogy gyógyuljanak és újraépítsék a kapcsolatukat. Próbálnak rájönni, hogy mi történt velük, Harry nem illik bele Meghan világába, és reméli, hogy a külön töltött idő alatt megtalálja önmagát.

A hírek szerint Harry herceg egyedül akar elmenni Afrikába, ahol a következő Netflixre szánt dokumentumfilmet forgatja majd – aminek a megvalósulása a filmipari dolgozók sztrájkja miatt megkérdőjeleződött –, és bízik benne, hogy a kontinensen igazán önmaga lehet, hiszen mindig is Afrikát tekintette második otthonának.

Harry és Meghan 2020-ban lépett ki a királyi családból, utána az amerikai Montecitóba költöztek, de óriási a nyomás rajtuk anyagilag, hogy fenntartsák a 14 milliós házukat és fedezzék a biztonsági szolgálat költségeit. „Ez a stressz párosulva az érzelmi problémáikkal valószínűleg pokollá tette az életüket” – árulta el a forrás.


Harry herceg egyedül akar elmenni Afrikába    Fotó: BBC


Olyan hírek is szárnyra kaptak már, hogy eladták a montecitói házat és külön költöztek. Ráadásul a kudarcba fulladt Spotify-os üzlet is sorsfordító hatással volt a kapcsolatukra. A pár nehezen tudott kreatív ötletekkel előállni, Harry állítólag Donald Trumppal, Mark Zuckerberggel, Vlagyimir Putyinnal és Ferenc pápával készített interjúkat, ez pedig zavarba ejtette a vezetőket.

Eközben Daniela Elser királyi szakértő arról beszélt, hogy a 41 éves Markle saját márkát szeretne létrehozni és milliókat keresni, ami azt jelenti, hogy most először valóban teljesen különböző karriervágyaik vannak Harryvel.

Főkép forrása:
BBC

További cikkek