388.47 Ft

358.57 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Szexológusok segítenek majd „leküzdeni” a homoszexualitást az orosz klinikákon

10perc.hu
2023. 07. 01.

Ma lépett hatályba a Vlagyimir Putyin elnök által ellenjegyzett rendelet, amely a melegek mellett a frigidségből, impotenciából is kigyógyítaná az érintetteket.

A Vlagyimir Putyin által aláírt rendelet a szexuális rendellenességekkel küzdő páciensekkel veszi egy kalap alá az LMBTQ-embereket, akik ellen hadjárat zajlik az országban. Az orosz egészségügyi minisztérium rendelete alapján szexológusokat vesznek fel a klinikákra, hogy segítsenek „leküzdeni” a homoszexualitást írja a Reuters hírügynökség.

A Vlagyimir Putyin elnök által ellenjegyzett rendelet, amely jól illeszkedik az orosz állam szexuális kisebbségek elleni hadjáratába, július elsején lépett hatályba. A Reuters szerint az LMBTQ-közösség jogainak érvényesülését Vlagyimir Putyin a nyugati országok erkölcsi hanyatlásának bizonyítékaként próbálja beállítani, amitől Oroszországot meg kell védeni.


Szexológusokat vesznek fel a klinikákra, hogy segítsenek „leküzdeni” a homoszexualitást     Fotó: Freepik


Az orosz közlönyben kihirdetett rendelet szerint a szexológusok segítségére szükség van, ha valaki szeretne kigyógyulni a frigidségből, impotenciából, vagy olyan rendellenes szexuális viselkedésekből, mint a fetisizmus, mazochizmus és szadizmus, de segítenek az olyan „nem szokványos preferenciák” leküzdésében is, mint „az autoeroticizmus, a homoszexualitás és a bestialitás” – számolt be az RTL.

A felsorolásból nyilvánvalóan kilóg a homoszexualitás, amit a WHO 1990-ben kivett a mentális rendellenességek jegyzékéből, de ezt még Oroszország is megtette 1999-ben. Tavaly decemberben ugyanakkor Vlagyimir Putyin jogszabályt írt alá az „LMBTQ-propaganda” betiltásáról, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyilvánosan semmilyen formában nem nyilvánulhat meg a leszbikusság, melegség, biszexualitás vagy transzneműség Oroszországban.

Főkép forrása:
Humen Online

További cikkek