391.95 Ft

362.65 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Jön az újabb botrány a brit királyi családban! Elválnak Harry hercegék?

10perc.hu
2023. 05. 31.

Diana egykori bizalmasa szerint nincs esélyük egymás mellett: „Mindnyájan tudjuk, hogy úgyis bekövetkezik…”

Harry herceg és Meghan hercegné házassága évek óta az egyik legmegosztóbb téma a brit királyi családdal kapcsolatban. A herceg és feleségének szerelmi története enyhén szólva nem volt botránymentes, ráadásul most éppen a lehetséges válásukon csámcsog a sajtó.

Paul Burrell, a néhai Diana hercegné egykori inasa és fő bizalmasa is nyomon követte a pár életét, és erős véleményt alakított ki róluk. Burrell úgy véli, Meghan a csáberejével és a szépségével befolyásolta és manipulálta Harryt. Abban is biztos, hogy egy napon erre Harry ráébred majd, és akkor véget vet a kapcsolatuknak – írta a Blikk.

„Nincs kétségem afelől, hogy ez megtörténik, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy úgyis bekövetkezik ez a forgatókönyv. Amikor ez végbemegy, Harry visszatér az Egyesült Királyságba. Szerintem az apja, a király és a bátyja, a walesi herceg is tárt karokkal fogadja majd őt” – fogalmazott a férfi.

Harry egyébként tisztában van azzal, hogy ha most hagyná el Meghant, soha többé nem láthatná a gyermekeit. „Szeretné látni, hogyan nőnek fel a gyerekei. Ha most kilépne a kapcsolatból, elveszítené a gyerekeit, akiket Meghan Amerikában tartana, Harry pedig nem láthatná őket” – mondta Paul Burrell.

Főkép forrása:
BBC

További cikkek