Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Ferenc pápa tabut döntött – az egyházfő szerint sok pap és apáca is néz pornót

10perc.hu
2022. 10. 27.
Ferenc pápa tabut döntött – az egyházfő szerint sok pap és apáca is néz pornót

A 85 éves Ferenc pápa úttörőnek számít több szempontból, jelen van az online térben is, sőt, több mint 64 millió követője van a Twitteren.

Újabb tabut döntött le a katolikus egyházfő. A The Guardian cikke szerint Ferenc pápa papnövendékek és kispapok előtt elismerte, sok pap és apáca néz pornót. Mint a pápa elmondta, a „digitális pornográfia ördöge” mindenkit megpróbál elcsábítani.

Az egyházfő szerint a felnőttfilmek világa egy olyan bűn, amibe nagyon sokan beleesnek, köztük papok és apácák is, ugyanis az ördög innen lép be.

„Nem fogom kérni, hogy emelje fel a kezét, akinek már legalább egyszer volt bármilyen tapasztalata vele” – mondta, majd hozzátette, valószínűleg mindegyiküknek volt már hasonló élménye, és kérte a tanítványokat, hogy ügyeljenek erre.

A Tények riportja szerint a 85 éves Ferenc pápa úttörőnek számít több szempontból, jelen van az online térben is, sőt, több mint 64 millió követője van a Twitteren. Ám egy külön csapat dolgozik az oldal kezelésén, ugyanis, ahogy ő fogalmaz, „túl későn érkezett” ahhoz, hogy egyedül boldoguljon vele.

Főkép forrása:
Facebook/Vatican News

További cikkek