Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Frissítsd fel az őszi-téli ruhatáradat online! (x)

2023. 11. 07.
Szponzorált tartalom
Frissítsd fel az őszi-téli ruhatáradat online! (x)

Az ember nem is gondolná, hogy mennyire nehéz olyan holmikat vásárolni, amik egyszerre divatosak és praktikusak is.

Ha már te is bolyongsz az üzletekben, mert nem találtálsz semmi olyasmit, amit szívesen megvennél, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélünk: vagy stílusban nem megfelelőek a ruhák, vagy ódivatúnak, vagy azokat a kritériumokat nem teljesítik, amik neked fontosak. Sokszor jobban jársz, ha inkább online vásárolsz, mert sokkal nagyobb választék áll a rendelkezésedre és valószínűbb, hogy megtalálod, amit keresel.

A nagy őszi gardróbfrissítés
Ősszel szinte mindig aktuális a ruhatár felfrissítése, hiszen a trendek változnak, a tavalyi kabátod, dzsekid, pulóvered már nem biztos, hogy idén is megállja a helyét, ha szeretnél divatos maradni.

Éppen ezért érdemes körülnézni, de azért ne csak azt vedd figyelembe, hogy mi a divat, hanem azt is, hogy számodra mik azok a praktikus szempontok, amiknek teljesülniük kell az őszi-téli ruhatárad kapcsán. A Bolf.hu kínálatában egészen biztos, hogy megtalálod majd, amit keresel, hiszen itt nagyon sokféle ruhával találkozhatsz.

Hogyan kezdd az őszi-téli ruhatárfrissítést?
Az őszi-téli ruhatárad frissítését mindig egy gardróbleltárral kezd. Vagyis alaposan nézd át, hogy milyen holmik állnak rendelkezésedre a két évszakra és mik azok, amik helyett már célszerű lenne másokat beszerezni.

Hogy ezt mi alapján döntsd el, az egy kicsit összetett. Elég egyértelmű a helyzet, ha a tavalyi pulcsid, kabátod már kopott, viseltes, hiszen ez egyértelműen azt jelenti, hogy megérett a helyzet arra, hogy lecseréld. Ha azonban az állapota még jó, de úgy érzed, hogy már nem igazán illik hozzád, változott a stílusod, az is lehet egy indok. Szintén jó ok a cserére, ha az adott ruhadarabok időközben már kimentek a divatból, te pedig nem szeretnél ódivatúnak tűnni.

Erre figyelj, amikor új ruhákat veszel!
- Amikor új ruhákat veszel, nagyon fontos, hogy azok passzoljanak ruhatárad meglévő elemeihez. Tehát azok a nadrágok, cipők, csizmák, sapkák, sálak, táskák, egyéb kiegészítők legyenek középpontban, amik maradnak a szekrényedben, hiszen minden holminak, amit veszel, kombinálhatónak kell lennie ezekkel.

- Az is lényeges, hogy figyelembe vedd a vásárolt ruhák funkcióját. Mindenképpen tartsd szem előtt, hogy neked milyen személyes igényeid vannak: mennyire vagy fázós vagy éppen mennyire szeretsz szellősebben öltözni akkor is, ha hideg van.

- A harmadik szempont, amit érdemes előtérbe helyezni, az a ruhák minősége. A silány minőségű ruhákon sokszor már messziről látszik, hogy nem túl színvonalasak, de ennél is nagyobb gond, hogy valószínűleg egyetlen szezont sem fognak kibírni. Éppen ezért, amikor vásárolsz, fontos, hogy a minőség hangsúlyos legyen.

Ha jól választasz, akkor akár még az is lehetséges, hogy nem kell a következő szezont is ruhatárfrissítéssel kezdened, hiszen az igazán minőségi darabok simán kibírnak néhány szezont, és vannak olyan örökzöldek is, amik a divatból sem mennek ki egy év alatt.

Nézz szét a neten, hogy megtaláld a számodra ideális darabokat – ha online vásárolsz, a hűvös őszi időben még a lakásodat sem kell elhagynod!

Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek