Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Megválasztották a legszebb magyar anyukákat

10perc.hu
2021. 02. 28.
Megválasztották a legszebb magyar anyukákat

A két győztes sokban hasonlít egymásra: egyforma magasak, 40 év körüliek, csinosak és mind a ketten meglehetősen férfias szakmában mozognak.

Idén online hirdették meg az Anyuka Szépe versenyt, ahol több száz jelentkezőből választották ki azt a két legszebb anyukát, akik képviselhetik Magyarországot a nemzetközi versenyeken. Több mint 700 édesanya jelentkezett az ország számos pontjáról, és a szervezők végül összesen 10 anyukát hívtak meg egy forgatásra, ahol a két legcsinosabb hölgyet díjazták.

„Azért született ez a döntés, mert idén két világverseny lesz, szinte egy időben. Az egyik Dubajban, a másik pedig Szingapúrban. Így mind a két megmérettetésre tudunk magyar anyukát küldeni” – mondta a 10perc.hu kérdésére Bartalovics Ildikó, a verseny igazgatója.A két győztes sokban hasonlít egymásra: egyforma magasak, 40 év körüliek, csinosak és mind a ketten meglehetősen férfias szakmában mozognak. Csákó Tünde sikeres üzletasszony, egy autóalkatrész üzletnek a vezetője, amit a nemrég elhunyt férje után kellett átvennie. A sok munka mellett mégis jutott ideje felkészülni a versenyre is.

„Nagy kihívás számomra most a munkám. Három lányom van, akik nemrég elvesztették az édesapjukat. Miattuk is fontosnak éreztem, hogy tovább tudjam vinni a férjem munkásságát. A szépségverseny pedig amolyan figyelemelterelés volt. Szeretem az öltözködést, a szép sminket, a csinos frizurát, jó érzés, mikor nőnek érezhetem magam” – mesélte lapunknak Csákó Tünde, aki azt is elárulta, a sikerével most itt a következő feladat, felkészülni a nemzetközi versenyre.A másik győztes Szabó Melinda lett, aki a rendőrségnél dolgozik az oktatási központban, de emellett bőrápolási tréningeket is tart.

„Annyira izgultam, hogy mikor ki kellett menni a színpadra, mert úgy éreztem, nincs esélyem. Férfiak között dolgozok, annyira nem foglalkozok a divattal, persze szeretek én is szép ruhákba bújni. Nem tartom magam különösen szépnek, ezért is könnyeztem meg, amikor kimondták a nevem. Az pedig különösen jó érzés volt, hogy láttam, a lányom milyen büszkeséggel néz rám” – árulta el a 10perc.hu portálnak Melinda.


Főkép forrása:
Dori Zorán

További cikkek