393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Tavaszias idő várható hétvégén

10perc.hu
2021. 02. 19.

Lesz, ahol köd, lesz, ahol a napsütés lesz az úr szombaton és vasárnap, ám az biztos, napközben stabilan tíz fok körül lesz az átlagos hőmérséklet.

Egyre inkább ráismerhetünk a tavasz közeledtére az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzésében. Néhol még a hétvégén is készülni kell ónos esőre, kezdetben havazásra is, de komoly hideg nem várható. A ködös tájakon néhol csak 3 fokig melegszik a levegő, de többfelé napsütés és 10 fok feletti maximumhőmérséklet lesz a jellemző.

Szombaton a délelőtti órákban főleg egy északnyugat-délkeleti sávban elszórtan fordulhat elő kisebb eső, délutántól már nem valószínű csapadék. Napközben az ország nagy részén hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. A maximumok általában 7 és 14 fok között alakulnak, de a tartósabban felhős, párás részeken csak 3-6 fokig melegszik majd a levegő.

Vasárnapra virradóra sokfelé várható köd, de nagy része napközben feloszlik. Délelőtt kevesebb, délután több helyen hosszabb-rövidebb napsütés is várható, számottevő csapadék nem valószínű. A legmagasabb hőmérséklet általában 7 és 14 fok között alakul, de a tartósabban ködös helyeken csupán 3-6 fokot mérhetnek.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek