Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Új trend az ékszerpiacon

10perc.hu
2020. 12. 03.
Új trend az ékszerpiacon

A hölgyek immár a fülbevalókat és a nyakláncokat kedvelik inkább, ugyanis a home office ellenére csinosnak akarnak mutatkozni a webkamerákon keresztül.

Alig egy hónap van már csak hátra karácsonyig, és rengeteg férfi ékszert szeretne ajándékozni párjának, feleségének. Bármilyen furcsán hangzik, de idén főként fülbevalókban és medálokban érdemes gondolkozni, mert a járvány miatt a hölgyek a webkamerák képén szeretnének leginkább csinosan mutatni.

„A nők az idei évben, elsősorban a kialakult egészségügyi helyzet miatt, leginkább a fülbevalókra vágynak. Úgy tűnik, hogy a home office egyelőre megmarad, ez a trend jövő évig is kitarthat. Ajándékként ez kiegészíthető például egy hozzá illő medállal, amit különösen szeretnek most a hölgyek, mert az online térben így tudnak valamelyest kitűnni” – állította Nágel József ékszerész.



A szakember úgy véli, a víztiszta, színjátszós és kristályszínnel nem lehet mellélőni, ez ugyanis egy időtálló divat, amit minden ruhához, minden szetthez fel tudnak venni a nők. Hozzátette, hogy az ajándék ékszer választásakor érdemes csillogó terméket keresni, mert az szinte biztosan tetszeni fog a megajádékozandó hölgynek. Ugyanis a nők 2-3 éve már elkezdtek áttérni az aranyról a Swarovskira, és inkább a csillogást részesítik előnyben. Ugyanakkor mindenki figyeljen arra, hogy a rendelési határidőt tartsa be, hogy időben megkaphassa mindenki a karácsonyi meglepetését.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek