Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Noszály Sándor kiszáll a Sztárbox döntőjéből egészségi okok miatt

10perc.hu
2024. 10. 17.
Noszály Sándor kiszáll a Sztárbox döntőjéből egészségi okok miatt

Noszály Sándor egészségi állapota miatt kénytelen visszalépni a Sztárbox döntőjéből. Testvére szerint bipoláris zavara súlyosbodott, de már kezelés alatt áll.

Noszály Sándor, a népszerű Sztárbox verseny egyik résztvevője egészségi állapota miatt kénytelen visszalépni a műsor döntőjétől – közölte a Telex. Az egykori teniszezőről korábban is aggasztó hírek érkeztek, rokonai és barátai révén pedig a Story.hu-n kiderült, hogy Noszály bipoláris zavarral küzd.

Testvére, Noszály Andrea közleményben tájékoztatta a közvéleményt, amelyet barátai juttattak el a laphoz:
Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. Sanyi egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban, pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat be a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat.

Noszály Sándor a november 4-én megrendezésre kerülő döntőben szerepelt volna, de a csatorna közleménye szerint erre most nincs esély. A Sztárbox szakkommentátora, Kovács Kokó István már korábban is aggodalmát fejezte ki Noszály állapota miatt, miután az ex-teniszező közösségi oldalán zavartnak tűnő videókat tett közzé.

Az RTL Klub kijelentette, hogy a Sztárbox produkciója felkészült arra, hogy ebben az esetben miként bonyolítja le a nehézsúlyban rendezendő Szuperdöntőt, de a téma érzékenysége miatt erről később adunk tájékoztatást”.

Főkép forrása:
Mèdia klub Facebook

További cikkek