Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Noszály Sándor furcsa viselkedése aggodalomra ad okot

10perc.hu
2024. 10. 16.
Noszály Sándor furcsa viselkedése aggodalomra ad okot

Noszály Sándor Instagram-profilja eltűnt, miután aggasztó videókat posztolt. Barátai aggódnak érte, és rendőrségi ügy is felmerült.


Az elmúlt napokban Noszály Sándor viselkedése szokatlanul zavarttá vált, amelyről a teniszező valós időben a közösségi oldalán is beszámolt - közölte a 24.hu. Az egykori teniszcsillag jelenleg Los Angelesben tartózkodik, ahol állítólag le is tartóztatták. Két héttel ezelőtt még minden rendben volt vele, és a közelmúlt eseményei sokakat aggasztanak.

Noszály állapotával kapcsolatban egykori ellenfele, Pulai Imre úgy nyilatkozott, hogy Noszálynak „azonnal segítségre van szüksége.” Az RTL-nél is figyelemmel kísérik a sportoló videóit, és a jövő hétre személyes találkozót terveznek vele.

Noszály nemrég a közösségi médiában próbálta megnyugtatni követőit, mondván: Sokan aggódnak miattam. Ne aggódjatok, mert a világon senki nem olyan kiegyensúlyozott, mint én, csak bohóckodom, mint a Borat. Hozzátette, hogy képes kontrollálni a pulzusát, és jól van.

Vajtó Lajos, Noszály barátja, szintén megszólalt az ügyben, megjegyezve: „A közvetlen környezetében mindenki megpróbált segíteni. A legjobb barátja lepattant róla.” Vajtó arra figyelmeztetett, hogy Noszály orvosi segítség iránti igénye agresszivitásba torkollhat, és hangsúlyozta, hogy bár ezt senki nem fogja elhinni, de nem kábítószer-probléma!

Vajtó hozzátette: „Két hete a bokszringben találkoztunk, ott még semmi furcsát nem tapasztaltam rajta.” Kiemelte, hogy Noszály korábban Bill Gates, Elon Musk és Mike Tyson társaságában teniszezett, és mostani állapota érthetetlen és sajnálatos számára.

Noszály Sándor Instagram-oldala már nem érhető el, a látogatók csak egy hibaüzenettel találkoznak: Ez az oldal nem érhető el. Az egykori sportoló fiókját azután törölte, hogy az elmúlt napokban aggasztó hírek kezdtek terjedni róla - közölte az Index.

Az Instagram azt jelzi, hogy az oldal nem elérhető, mivel a hivatkozás hibás, vagy az oldalt eltávolították. Míg Noszály az utóbbi időben bizarr videókat és üzeneteket posztolt, most úgy tűnik, profilja eltűnt a közösségi oldalról.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, Noszály Sándor furcsa videókat és szöveges üzeneteket osztott meg, ami miatt barátai aggódni kezdtek érte, és a kommentekben figyelmeztették, hogy segítségre van szüksége. A helyzet aggasztó, mivel a volt teniszező jelenleg is versenyben van az RTL Sztárbox című műsorában.

Az RTL sajtóosztálya az Indexnek elmondta, hogy figyelemmel kísérik Noszály videóit, de mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás nehézkes. Információik szerint Noszály a héten hazatér.

A Blikk beszámolója szerint Noszályt a rendőrség is őrizetbe vette, de nem sokkal később elengedték. Noszály aggasztó üzeneteire reagálva azt mondta, csak bohóckodott, és hogy jól van.

Főkép forrása:
Noszaly Sandor facebook oldala

További cikkek