Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Új állások a Revolutnál Magyarországon

10perc.hu
2024. 10. 09.
Új állások a Revolutnál Magyarországon

A Revolut három új pozíciót hirdetett Magyarországon: Legal Counsel, Regulatory Compliance Manager és Finance Manager.

A Revolut, a nemzetközi fintech cég, három pozícióra keres munkatársakat Magyarországon – derül ki a revinfo.hu cikkéből. Györffy Balázs, a Revolut Lead Strategy & Operations menedzsere LinkedIn-en osztotta meg a hírt, amely a cég karrier oldalán is elérhető.

A keresett pozíciók:

  1. Legal Counsel (Regulatory): A Revolut jogi szakértőt keres, aki pénzügyi termékekhez kapcsolódó jogi és megfelelési kérdésekben nyújt támogatást. A feladatok közé tartozik az új és meglévő termékek jogi támogatása, ügyfélközpontú jogi dokumentumok elkészítése, valamint a helyi szabályozókkal való együttműködés Magyarországon és Litvániában. Az ideális jelölt legalább 4 éves szakmai tapasztalattal és pénzügyi szabályozásokban való jártassággal rendelkezik.

  2. Regulatory Compliance Manager: A pozíció célja, hogy biztosítsa a vállalat termékeinek és folyamatai megfeleljenek a szabályozási követelményeknek. A feladatok közé tartozik a szabályozási előírások értelmezése, új politikák kidolgozása és végrehajtása, valamint a globális és helyi kockázatkezelési csapatokkal való együttműködés. A Compliance Manager emellett oktatási programokat is kezel.

  3. Finance Manager (Financial Control): Ez a pozíció kulcsszerepet játszik az új EU holding cég pénzügyi irányításában. A Finance Manager felelős lesz a konszolidált főkönyvi számlák előkészítéséért és a pénzügyi ellenőrzési folyamatok javításáért. Emellett részt vesz a különböző leányvállalatok pénzügyi folyamataiban, és támogatja az éves és féléves auditokat.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek