Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Magyar Péter találkozóra hívta Takács Péter egészségügyi államtitkárt

10perc.hu
2024. 08. 22.
Magyar Péter találkozóra hívta Takács Péter egészségügyi államtitkárt

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke élesen bírálja Takács Péter államtitkárt, felszólítva őt, hogy nézzen szét a kórházakban, ahol áldatlan állapotok uralkodnak.

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke éles kritikát fogalmazott meg Takács Péter egészségügyi államtitkárnak címzett szerdai közleményében. Magyar egy találkozót javasolt Takácsnak a Honvéd Kórház VIP osztályán, ahol, mint írta, mutassuk meg a magyar embereknek, hogy Ön és a kormány tagjai milyen körülmények között gyógyulhatnak, ha esetleg rámegy az egészségükre az ipari mértékű lopás.”

Magyar felszólította az államtitkárt, hogy hozza magával „a teljes magyar sajtót és a kormánypropagandát is”, így biztosítva a nyilvánosságot. A Tisza Párt elnöke emlékeztetett arra is, hogy a kormány százmilliókat költött arra, hogy hirdesse, minden rendben van a magyar kórházakban, miközben szerinte ez messze áll a valóságtól.


Magyar Péter a közelmúltban több budapesti kórházat is meglátogatott, köztük a Péterfy Sándor utcai Kórházat, a Heim Pál Gyermekkórházat és a Szent Imre Kórházat, ahol szerinte áldatlan állapotok uralkodnak. Szerdán a Jahn Ferenc Kórház konyhájában készített videót, ahol, mint kiderült, nem működött a klímaberendezés, így 35 fokot mértek, ugyanúgy, mint a krónikus ápolási osztályon és a pszichiátrián.


Főkép forrása:
Magyar Péter Facebook oldala

További cikkek