Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Indul egyéniben Vona Gábor a 2026-as választáson

10perc.hu
2024. 08. 12.
Indul egyéniben Vona Gábor a 2026-as választáson

Élő videóban jelentette be Vona Gábor, hogy indulni fog a 2026-os választáson.

Vona Gábor, a Második Reformkor mozgalom vezetője, élő YouTube-videóban jelentette be, hogy a 2026-os választásokon Gyöngyösön indul egyéni képviselőjelöltként - közölte a 24.hu.

Vona Gábor a bejelentés során kiemelte, hogy a gyöngyösi régióban korábban már többször is képviselőjelöltként indult, nevezetesen 2010-ben, 2014-ben és 2018-ban. „A legutóbbi, 2022-es választásokon csak azért nem voltam, mert 2018 és '23 között nem vettem részt az országos pártpolitikában. 2023 szeptemberében viszont egy vadonatúj párt, a Második Reformkor, a 2RK vezetőjeként, tagjaként, képviselőjeként tértem vissza a hazai közéletbe, a pártpolitikába. Most ennek a pártnak a színeiben állok itt, ennek a pártnak a színeiben fogom megméretni magam" – fogalmazott.

Hangsúlyozta a közelgő választások tétjét is: „Ugyanis kormányt kell váltanunk, mondhatnám úgy is, hogy Orbán Viktornak mennie kell." Vona Gábor továbbá jelezte, hogy minden pártnak levelet fog írni, hogy párbeszédet kezdeményezzen a jövőbeni együttműködésről és a politikai irányvonalakról.


Főkép forrása:
Vona Gábor (Facebook)
Címkék:
#Politika

További cikkek