Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Radnai Márk: az elejétől kezdve teljesen nyilvánvaló volt, hogy lehallgatnak minket

10perc.hu
2024. 08. 07.
Radnai Márk: az elejétől kezdve teljesen nyilvánvaló volt, hogy lehallgatnak minket

Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke, egy YouTube Shorts videóban beszélt a párt irodáinak feltételezett lehallgatásáról.

Radnai elmondása szerint a párt kezdettől fogva gyanította, hogy tevékenységüket megfigyelik, és ennek bizonyítékai is voltak.

"Egy jó ügyért dolgozunk. Mindig amikor az irodában arról van szó, hogy biztos be van poloskázva minden, meg lehallgatnak minket. Ez az elejétől teljesen nyilvánvaló volt," mondta Radnai Márk a videóban. Részletezte, hogy amikor beköltöztek az irodába, különös események történtek. "Az az iroda, lakás, ahol dolgoztunk az elején, volt szemben egy építkezés, 45 ember dolgozott, ahogy beköltöztünk leállt az építkezés."

Radnai Márk elmondta, hogy a belső gangon négy ember jelent meg, akik csatornaszerelést végeztek, ami tovább erősítette a gyanújukat. "Akkor is az jutott eszünkbe, hogy semmi olyanról nem beszéltünk egyébként, amit nem lenne érdemes hallgatni akár a kormányoldalon, szóval semmilyen illegális dologról nincs szó," tette hozzá.

A párt alelnöke hangsúlyozta, hogy bár gyanították a lehallgatást, mindig törvényes és átlátható módon dolgoztak. A megfigyelések és lehallgatások nem tántorították el őket attól, hogy folytassák munkájukat egy jobb jövő érdekében. Radnai Márk szerint a Tisza Párt továbbra is elkötelezett amellett, hogy nyíltan és törvényesen működjön, és nem hagyják magukat megfélemlíteni.

"Nem folytattunk semmi olyat, amit titkolni kellett volna," emelte ki Márk, hozzátéve, hogy a párt továbbra is átláthatóan működik és minden tevékenységük nyilvános.


Főkép forrása:
Magyar Péter Facebook oldala

További cikkek