Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Pokorni Zoltán tanárként folytatja

10perc.hu
2024. 08. 01.
Pokorni Zoltán tanárként folytatja

Pokorni Zoltán, a Hegyvidék korábbi polgármestere szeptembertől a budapesti Toldy Ferenc Gimnáziumban kezdi meg új pályafutását óraadó tanárként.

A Mandinernek adott interjúban elemezte a nemrég lezajlott helyhatósági választásokat és azokat a politikai változásokat, amelyek a kerületet érintették, különös tekintettel Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnökének győzelmére - közölte a 24.hu.

Pokorni szerint: „Kovács Gergely pártelnök sajátos stílusa, állandó kellékeként a sörösdobozzal és a cigarettával meg az átizzadt pólóval egyfajta üvegplafont helyez fölé.”  Véleménye szerint a választási siker nagy részét az antifideszes szavazatok hozták: „Június 9-én Kovács pártelnök sikerrel szedte össze a protest szavazatokat, amikről most nyilván azt hiszi, azok mind neki szólnak, pedig valójában antifideszes voksok.” - emelte ki Pokorni.

A korábbi polgármester elismerte, hogy időnként érzi az ingerültséget Kovács viselkedése miatt, de nem haragszik rá: „Néha van bennem ingerültség, de dühös nem vagyok. A polgárok többsége így döntött. Sokan azt gondolják, hamar csődbe viszi majd a kerületet. De nem olyan egyszerű csődbe vinni egy önkormányzatot, megvan a bürokráciának a maga tehetetlensége, jogi szabályozottsága.” 

Jövőbeli terveit illetően Pokorni jelezte, hogy továbbra is aktívan részt kíván venni az oktatásban és olyan szereplőkkel tervezi a kapcsolatfelvételt, akiket érdemesnek tart figyelemre. Nem zárja ki, hogy ezekből a tapasztalatokból később publikáció is születhet.

Főkép forrása:
ATV Magyarország Youtube csatorna

További cikkek