Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Ferenc kérem! Influenszer humorista osztotta ki Gyurcsányt

10perc.hu
2024. 06. 27.
Ferenc kérem! Influenszer humorista osztotta ki Gyurcsányt

A politikai színtér újabb feszültségeket hozott a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc körül.

Pottyondy Edina nem kímélte Gyurcsány Ferencet egy friss Facebook-bejegyzésében, amelyben kemény szavakkal illette a Demokratikus Koalíció elnökét. Az influenszer szerint Gyurcsány Ferenc nem hajlandó visszalépni, még a legújabb kudarcok után sem, és élvezi, hogy a pártja támogatja minden lépését. 

"Miért is tenné? Remekül elvan, élvezi, elfoglaltság az egész családnak. A pártja mindenben támogatja, hiszen ami az elmúlt húsz évben történt ezzel az országgal, abban nincs felelőssége, ahogy abban sincs, hogy a baloldal Magyarországon egy romhalmaz" 

- írta Pottyondy.

A bejegyzésében kiemelte, hogy Gyurcsány Ferenc többek között az LMBTQ közösség jogait hibáztatja a saját politikai kudarcaiért, miközben durva, jobboldali-konzervatív álláspontot képvisel. 

"Ez a leggyalázatosabb árulás és cserbenhagyás, amit egy baloldali politikus elkövethet" 

- fogalmazott.

Edina kritikájának egyik sarkalatos pontja volt, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja, a DK, milliárdos állami támogatásokat vesz fel, miközben az ellenzéki sajtóval szemben agresszíven lép fel. 

"Ez a pofátlanság és a gátlástalanság az a szintje, amit ebben a rendszerben Orbán Viktoron és magán kívül senki nem képes ilyen rezzenéstelen arccal előadni"

- jegyezte meg.

A bejegyzés továbbá arra is kitért, hogy Gyurcsány Ferenc gyakran veszélyes párhuzamokat von, például a gyurcsányozás és a zsidózás között, amely Pottyondy szerint intellektuális ürességre utal. "Nem különb, mint a nemezise. Csak ő sokkal sikeresebb" - tette hozzá az influenszer.

Végezetül Pottyondy Edina egyértelműen kérte Gyurcsány Ferencet, hogy ne nevezze magát baloldalinak, és jellemzésében "egy agresszív, toxikus hazudozónak" nevezte a DK elnökét.

Pottyondy Edina véleménye szerint Gyurcsány Ferenc téved, ha úgy gondolja, hogy a tetteit idővel elfelejtik az emberek. 

"Szerintem téved. Számítani fog. De még sokkal inkább számítani fog, amit most tesz, amit most csinál" 

- zárta bejegyzését az influenszer.


Főkép forrása:
Gyurcsány Ferenc Facebook oldal
Címkék:
#Politika

További cikkek