Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Fekete-Győr András újra indul a Momentum elnöki tisztségéért

10perc.hu
2024. 06. 11.
Fekete-Győr András újra indul a Momentum elnöki tisztségéért

Donáth Anna lemondása után Fekete-Győr András bejelentette, hogy újra indul a Momentum Mozgalom elnöki pozíciójáért a következő tisztújításon.

Az egykori elnök közösségi média posztban fogalmazta meg terveit és a párt jövőjével kapcsolatos elképzeléseit.


"A tegnapi választási eredmények tükrében a Momentumban változásra van szükség, ha ismét sikeresek akarunk lenni. Az eredmény ugyanis mélypont a párt történetében. A jelenlegi elnökség tagjai biztosan levonják majd a szükséges következtetéseket. Innentől kezdve mindenkinek a jövőre kell koncentrálnia." – írta Fekete-Győr András.

Kifejtette, készen áll arra, hogy megállítsa a párt jelenlegi lejtmenetét, és meggyőződése, hogy szükség van egy modern, progresszív és cselekvő politikai erőre Magyarországon. 

"Világos, közérthető üzenetekkel és következetes politizálással visszaszerezzük a választók bizalmát. Az EP-választáson 3,7 százalékot értünk el, ami 3,7 százalékkal több, mint amikor megalapítottuk a pártot" 

– nyilatkozta, hozzátéve, hogy nem riad vissza a kihívásoktól.

Fekete-Győr szerint tegnap Magyarországon politikai forradalom zajlott le, amiért gratuláció illeti a Tisza Pártot és annak vezetőjét. Véleménye szerint a választók egyértelműen kifejezték, hogy elegük van az ország kettéosztottságában érdekelt régi hatalmi elitből. A Momentum nem lehet, és nem is lesz része ennek az elitenek, amelyet a választók elutasítanak.

A Momentum a politikai generációváltás pártja, és Fekete-Győr András biztos benne, hogy véghez is viszik ezt a generációváltást. Szerinte a párt számára most az a legfontosabb, hogy erős és következetes politikát folytasson, amely képes megszólítani a választók széles rétegeit, és visszaszerezni a bizalmukat.

Főkép forrása:
Fekete-Győr András Facebook oldal
Címkék:
#Politika

További cikkek